2012. október 28., vasárnap

Új blog

Sziasztok!
Elkezdtem írni egy új történetet és végül úgy döntöttem nyitok neki egy külön blogot. Természetesen nem fogom elhanyagolni a Lobbanékonyt sem. Továbbra is minden szombaton lesz friss fejezet :) Az új történet ismertetője:

Nikolaus Mikaelsson levelet kap, miszerint egy régi ígérete miatt magához kell vennie tizenhét éves keresztlányát.  Így Klaus Bostonba siet, hogy a természetfelettivel teli Mystic Fallsba hozza Nikét. Niké Rebekáh-val együtt fog iskolába járni, ahol megismerkedik a "kis csapattal".  Valamint Damon Salvatore  is keresztezi a lány útjait, hogy  általa bosszút álljon az ősökön. Vajon sikerülni fog  a vámpír terve vagy minden fordítva fog bekövetkezni? Damon a szíve mélyén reménykedik abban, hogy végre jól választott? Niké beleszeret a hipnotikus tekintetű Salvatore-ba? Olvassátok el és megtudjátok ;) Várom a kritikáitokat :D

Az új blog  elérhetősge: Remény

4 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Ez nagyon jó hír számomra, főleg hogy nálam Team Damon van és már alig várom az első fejit, mindesetre én olvasni fogom mint ahogy ezt is, és sok sikert hozzá :)
    XoXo♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök neki :) Egyébiránt én is nagyon imádom Damont :D Köszönöm szépen :)

      Törlés
  2. Szia!

    Érdekesnek és nagyon ötletesnek hangzik az ismertető. Az pedig, hogy Klaus benne lesz máris külön öröm a számomra, mert nagyon kedvelem a karakterét. Így biztos olvasód és komizód leszek a történetnél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy megfogott. Klaus nélkül pedig szerintem nem lenne teljes egy Vámpírnaplós történet vagy legalábbis nem teljesen :) Köszönöm :D

      Törlés